Blog

Diş Hekimi Olmayan Klinik Açabilir mi
0 comment

Diş Hekimi Olmayan Klinik...

Diş Hekimi Olmayan Klinik Açabilir mi En güçlü ve en önemli meslekler içerisinde şüphesi diş hekimliği yer alır. Sonuçta insanların belirli aralıklarla ihtiyacı olan en önemli sağlık alanları içerisinde geliyor. Bu durum aynı zamanda bir klinik açmak suretiyle doğal olarak kazanç anlamına gelmektedir. Ancak birçok kişinin merak ettiği konular arasında olmadan klinik açmak mümkün mü sorusu geliyor. Özellikle günümüzde birçok..

Read More
Diş Hekimi Cezaları
0 comment

Diş Hekimi Cezaları

Diş Hekimi Cezaları Diş hekimlerinin mesleğini icra ederken uyulması gereken birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallara uyulmadığı takdirde söz konusu olur. Özellikle bunlar disiplin suçları üzerinden öne çıkan disiplin cezaları şeklinde değerlendirilmektedir. Bu durum daha çok meslek onuruna, kurallarına, düzen ve geleneklerine bir fiil uyumak suretiyle ortaya çıkan cezalardır. Mesleği kurallarına ve gereğini uygun şekilde gerçekleştirmeyen diş hekimleri adına aşamalı olarak..

Read More
Uzman Diş Hekimi Aranıyor İlanları
0 comment

Uzman Diş Hekimi Aranıyor...

Uzman Diş Hekimi Aranıyor İlanları Diş hekimi olmanın birçok kişi tarafından tercih edildiği bilinmektedir. Özellikle iyi bir maaş ve güzel çalışma koşulları diş hekimliğine ilgiyi arttırmaktadır. Tabi bu mesleği yapmak isteyen kişiler için iş bulmanın önemli olduğu görülmektedir. Bunun için uzman hekimler sık sık ilanları kontrol ederler. Çok sayıda ilanı bulmanın kolay yolu ise dentkariyer.com adresinde geçmektedir. Aradığınız diş hekimi..

Read More
Yeni Mezun Diş Hekimi Aranıyor İlanları
0 comment

Yeni Mezun Diş Hekimi...

Yeni Mezun Diş Hekimi Aranıyor İlanları Günümüz de diş hekimliği okuyan kişi sayısı giderek daha da artmaktadır. Bunun en önemli nedeni ise bu konuda ihtiyacın fazla olması olarak bilinir. Özellikle diş hekimi olarak mezun olan kişiler bir an önce iş hayatına atılmak isterler. Tabi bu konuda profesyonel bir adresten yardım almak yararlı olabilir. Bundan dolayı yeni mezun diş hekimleri öncelikle..

Read More
Uzman Diş Hekimi Kaç Yerde Çalışabilir
0 comment

Uzman Diş Hekimi Kaç...

Uzman Diş Hekimi Kaç Yerde Çalışabilir Diş hekimleri hem kamu hem de özel sektör olmak üzere farklı yerlerde çalışma imkanı elde etmektedir. Fakat aynı zamanda birden fazla yerde çalışabilir mi sorusu merak edilen konular içerisinde geliyor. Bu durum aslına bakılırsa hem evet hem de hayır şeklinde cevap üzerinden öne çıkmaktadır. Genel çerçevede ise uzman diş hekimlerinin birden fazla yerde çalışma..

Read More
Ortodontist Aranıyor İlanları
0 comment

Ortodontist Aranıyor İlanları

Ortodontist Aranıyor İlanları Yanlış konumlanmış olan dişlerin çene kemikleri üzerinde doğru şekilde yerleştirilmesi adına görev yapan dental alan ortodonti olarak ifade edilmektedir. Bu işlemi gerçekleştiren ve tedaviyi sağlayan uzmanlar ise ortodontist olarak bilinir. Aynı zamanda bu yüz düzensizliklerinin teşhis ve tedavisi üzerinden gerekli çözüm yöntemlerini ele alır. Hem doğuştan gelen hem de sonradan yaşanabilecek travmalar karşısındaki problemler için tedavi ele..

Read More
Emekli Diş Hekimi Aranıyor İlanları
0 comment

Emekli Diş Hekimi Aranıyor...

Emekli Diş Hekimi Aranıyor İlanları Özellikle kamu sektöründe görev yapan diş hekimleri, emekli olduktan sonra da iş hayatına devam etmek istemektedir. Elbette belli bir kariyer sahibi olduğundan dolayı güvenilir bir sağlık kurum ve kuruluşunda mesleğini icra etmeyi talep etmektedir. O yüzden mutlaka doğru ve güvenli bir yer üzerinden iş ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak gerekir. Bu konuda emekli olan birçok..

Read More
Stajyer Diş Hekimi Aranıyor İlanları
0 comment

Stajyer Diş Hekimi Aranıyor...

Stajyer Diş Hekimi Aranıyor İlanları Özellikle diş hekimi öğrencilerin son sınıftan başlamak suretiyle stajyerlik dönemi başlamaktadır. Bu dönem içerisinde öğrenciler devlet kurumları ya da özel sektör kapsamında çalışma hayatına giriş yapar. Böylece bir yandan tecrübe kazanırken bir yandan da maaş alma hakkını elde eder. Elbette bunu gerçekleştirmek için öncelikle doğru ve güvenilir bir yerden iş ilanına başvuru yapmak gerekmektedir. Bu..

Read More
Diş Hekimi Aranıyor İlanları
0 comment

Diş Hekimi Aranıyor İlanları

Diş Hekimi Aranıyor İlanları Sağlık sektöründe en ihtiyaç duyulan alanlar içerisinde şüphesiz dental sektör öne çıkıyor. Diş çekimi, köprü, diş beyazlatma, kanal tedavisi ve benzeri gibi pek çok süreç ele alınır. Bu alanda kariyer sahibi olmak isteyen birçok diş hekimi ise kurumsal firmalarda çalışmak için iş ilanlarını inceler. Bunu özellikle sloganı altında gerçekleştirilen bu güvenilir site bünyesinde, pek çok kurum..

Read More
Diş Asistanı Aranıyor İlanları
0 comment

Diş Asistanı Aranıyor İlanları

Diş Asistanı Aranıyor İlanları Diş hekimi ofislerinde görevlerini gerçekleştiren dış asistanları, hastaların muayene işlemlerini yönetme konusunda görevli kişilerdir. Özellikle bu konuda diş hekimlerinin iş yükünü önemli oranda alan önemli çalışanlar olduklarını söylemek mümkün. Çok farklı görevi olmaları ile birlikte kariyerli bir meslek olarak da öne çıkmaktadır. Elbette bu konuda önemli olan güvenli bir kurum ya da kuruluşta çalışmaktır. O yüzden..

Read More
A Tipi Poliklinik Şartları
0 comment

A Tipi Poliklinik Şartları

A Tipi Poliklinik Şartları Sağlık sektörü söz konusu olduğu zaman poliklinik tipleri farklı harfler üzerinden sınıflandırılmaktadır. Bunlar içerisinde A tipi poliklinik seçenekleri ilk sırada yer alır. Tabii aynı zamanda bu polikliniği açabilmek adına üzerinden ilgili kriterleri yerine getirmek gerekir. Bu yönetmelik aynı zamanda diş hekimliği odası birliği doğrultusunda ele alınmış şartlar üzerinden sağlanmaktadır. Elbette bunun dışında tüm sağlık sektörü için..

Read More
Çene Cerrahı Aranıyor İlanları
0 comment

Çene Cerrahı Aranıyor İlanları

Çene Cerrahı Aranıyor İlanları Ağız ve diş ile çene bölgelerindeki sert ve yumuşak dokularda meydana gelen sorunlara karşı tedavi çene cerrahisi bölümüne bağlıdır. Özellikle bozukluklar, yaralanmalar ve hastalıklara karşı çözümler üretilir. Yapılacak olan teşhis ve tanı ile birlikte tedavi yöntemleri çene cerrahi uzmanı diş hekimi kapsamında gerçekleşir. Böylece yeniden sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürme şansı elde edilir. Bu mesleği..

Read More
Diş Hekimi İş İlanları
0 comment

Diş Hekimi İş İlanları

Diş Hekimi İş İlanları Diş hekimleri için iş ilanları her gün güncellenerek daha fazla seçenek imkanı sunmaktadır. Çünkü günümüzün en çok tercih edilen, aranan ve saygı duyulan güçlü meslek grupları içerisinde yer alır. Diş hastaneleri, özel klinikler, poliklinikler, üniversiteler ve devlet kurumları gibi pek çok farklı yerden iş imkanı elde edilmektedir. Elbette bu konuda böylesi fazla iş ilanı olduğu için..

Read More
Devlet Diş Hekimi Maaşı
0 comment

Devlet Diş Hekimi Maaşı

Devlet Diş Hekimi Maaşı Diş hekimleri hem devlet üzerinden hem de özel sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışmak için görev üstlenir. En önemli sağlık alanlarından biri olan dental konusunda ise, sürekli olarak birçok farklı ilan ön plana çıkmaktadır. Tabii bu durum aynı zamanda devlet ya da özel kurum üzerinden farklı maaşlar doğrultusunda değerlendirilmektedir. Genel çerçevede ele alındığında ise ortalama en düşük..

Read More
Dental İlan Diş Hekimi Asistanı
0 comment

Dental İlan Diş Hekimi...

Dental İlan Diş Hekimi Asistanı Diş sağlığı konusunda tüm operasyonlara giren ve diş hekimlerine yardımcı olan görevliler asistanlardır. Aynı zamanda diş hekimi asistanı olarak da bilinen bu görevli kişiler, tedavi sürecinin başından sonuna kadar destek olurlar. Ekipman ve cihazları hazır tutmak, hastayı tedaviye hazırlamak ve hasta takibi üzerinden randevu gibi tüm süreçleri gerçekleştirmek gibi önemli görevlere sahiptir. Dental sektör açısından..

Read More
Diş Asistanlığı İş İlanı
0 comment

Diş Asistanlığı İş İlanı

Diş Asistanlığı İş İlanı Diş hekimliği sağlık konusunda en önemli meslek grupları içerisinde yer alır. Bu konuda birçok farklı tedavi farklı ağız ve diş hastalıkları konusunda ele alınmaktadır. Özellikle diş çürükleri çekimi, implant, kanal tedavisi, dolgu ve daha pek çok farklı tedavi öne çıkmaktadır. Tabii bu tedavi yöntemlerini sağlıklı ve hızlı şekilde yapılabilmesi için, dış asistanları bu konuda öne çıkmaktadır...

Read More
Diş Hekimliği İş Bulma
0 comment

Diş Hekimliği İş Bulma

Diş Hekimliği İş Bulma Ağız ve diş sağlığı konusunda birçok farklı soruna çözüm bulan meslek grubu diş hekimliğidir. Dolgu ve implant, kanal ya da çürük tedavisi gibi pek çok süreç bu konuda öne çıkmaktadır. Aynı zamanda diş beyazlatma, estetik tasarımlar ve benzeri gibi sayısız süreç tedavi kapsamında ele alınır. Bu konuda ise birçok farklı diş hekimliği el aleti, cihazlar ve..

Read More
Diş Teknisyeni İş İlanı
0 comment

Diş Teknisyeni İş İlanı

Diş Teknisyeni İş İlanı Diş hekimliğinin devam edebilmesi için en önemli meslek grupları içerisinde diş teknisyenliği gelir. Çünkü diş hekimlerinin kullandığı tüm aletleri, cihazları ve diğer unsurları üreten, onların ve bakımını yapan meslek grubudur. Özellikle Bunlar içerisinde protez ve diş kaplamaları bakımı, üretim ve onarımı ön plana çıkar. Böylece diş teknisyenleri onarım, diş yenileme ve değiştirme işlemlerini gerçekleştirebilirler. Özellikle gün..

Read More
Uzman Diş Hekimi Maaşları
0 comment

Uzman Diş Hekimi Maaşları

Uzman Diş Hekimi Maaşları Diş hekiminin çalışmış olduğu kuruma ve kuruluşa bağlı olarak maaşlar değişkenlik göstermektedir. Bu durum özel kurum ve iş yerleri ile birlikte aynı zamanda devlet kurumları gibi farklı yerlerde değişiklik yaratabilir. Aynı zamanda her sene güncellenen miktarlar doğrultusunda fiyatlar farklılık oluşturmaktadır. Bu konuda şu an için ele alındığında ise ortalama 65 bin TL gibi bir maaş olduğunu..

Read More
Diş Hekimi Ortodontist Farkı
0 comment

Diş Hekimi Ortodontist Farkı

Diş Hekimi Ortodontist Farkı Diş hekimliğinin bir dalı olarak ortodonti öne çıkmaktadır. Özellikle yanlış konumlanmış olan dişlerin çene kemiği üzerinde doğru biçimde yerleştirilmesi için görev gerçekleştiren bir diş hekimi bölümüdür. Aynı zamanda ağız ve diş yapısı konusunda estetik çalışmalar gerçekleştiren bir bölüm olarak öne çıkar. O yüzden günümüzde geçerli olan ve saygı duyulan, aynı zamanda aranan en önemli meslek grupları..

Read More
Yeni Mezun Diş Hekimi İş İlanları
0 comment

Yeni Mezun Diş Hekimi...

Yeni Mezun Diş Hekimi İş İlanları Her sene pek çok diş doktoru üniversiteden yeni mezun olarak iş hayatına atılmak için sürece başlamaktadır. Tabii bu konuda diş hekimleri elbette saygın ve güvenilir bir yerde işe başlamak ister. O yüzden bu konuda detaylı bir süreç altında inceleme yapılması gerekir. Genelde diş hastaneleri, özel kuruluşlar ya da farklı sağlık kurumları bu konuda öne..

Read More
Yeni Mezun Diş Hekimi Ne Yapmalı
0 comment

Yeni Mezun Diş Hekimi...

Yeni Mezun Diş Hekimi Ne Yapmalı Diş hekimliği bünyesinde mesleği en iyi şekilde yapabilmek için sadece mezun olmak yeterli değildir. Aynı zamanda bundan sonra diş hekimlerinin ele alması gerektiği bireysel birtakım çalışmalar ve sınavlar söz konusudur. Özellikle de bunlar içerisinde diş hekimi uzmanlık sınavı, yani DUS büyük önem taşımaktadır. Çünkü bu sayede almış oldukları belge eşliğinde hem özel hem de..

Read More
Ortodonti Doktoru Maaşı Ne Kadar
0 comment

Ortodonti Doktoru Maaşı Ne...

Ortodonti Doktoru Maaşı Ne Kadar Diş hekimliği konusundaki en önemli bölümler içerisinde ortodonti yer alır. Özellikle de yanlış konumlanmış olan dişlerin çene kemiği üzerinde düzgün şekilde yerleştirilmesi için görev yapan bir bölümdür. Böylece daha estetik bir görüntü elde edilir ve yüz düzensizlikleri ortadan kaldırılır. Teşhis ve tedavisini gerçekleştiren diş hekimleri, bu konuda farklı el aletleri ya da cihazlar doğrultusunda kontrol..

Read More
Diş Hekimi Asistanı Olmak İçin Gerekenler
0 comment

Diş Hekimi Asistanı Olmak...

Diş Hekimi Asistanı Olmak İçin Gerekenler Ağız ve diş sağlığı alanında oldukça önemli bir yere sahip olan mesleklerden birisi de diş hekimi asistanlığı olarak bilinmektedir. Diş hekimi asistanı, tüm tedavi süreci boyunca diş hekimine yardımcı olan kişi olarak ifade edilebilmektedir. Diş hekimi asstanı olarak çalışacak olan kişilerin hasta tedavilerinde diş hekimine yardımcı olmak, klinik temizliğini sağlamak, malzemeleri hazırlamak ve servis..

Read More
Ortodontist İş İlanları
0 comment

Ortodontist İş İlanları

Ortodontist İş İlanları Bir diş hekimliği dalı olarak öne çıkan ortodonti, üstlenmiş olduğu görevleri kapsamında önemli yer taşıyor. Özellikle dişlerin diş kemikleri üzerinde düzgün yerleşmesi için estetik çalışmalar yapan bir bölümdür. Bu alan özellikle hem doğuştan gelen hem de sonradan yaşanacak durumlar karşısında müdahale imkanı verir. Bu sebepten dolayı ortodontist günümüzde dil sağlığı konusunda önemli yer taşımaktadır. Birçok farklı kurum..

Read More
Dental Sektör İş İlanları
0 comment

Dental Sektör İş İlanları

Dental Sektör İş İlanları Ağız ve diş sağlığı sektörü için birçok farklı meslek grubu çalışma göstermektedir. Bunlar içerisinde diş hekimleri başta olmak üzere teknisyenler, asistanlar ve hasta kabul görevlileri gibi birçok çalışma grubu bulunmaktadır. Bunlar genel olarak aynı zamanda dental sektör şeklinde ifade edilir. Bu sektör ise ülkenin dört bir tarafındaki birçok sağlık kuruluşları bünyesinde çalışan barındırmaktadır. Aynı zamanda en..

Read More
Diş Protez Teknikeri İş İlanları
0 comment

Diş Protez Teknikeri İş...

Diş Protez Teknikeri İş İlanları Laboratuvar ortamında diş protezlerinin hazırlanmasından sorumlu olan kişi ya da kişiler diş protezi teknikeridir. Özellikle bunu diş hekimlerinin sunmuş olduğu reçete kapsamında ele aldığı ölçüler doğrultusunda gerçekleştirir. Farklı materyaller yine diş hekiminin kararına uygun olarak süreci başlatır. Hastanın kalıbı ısırması suretiyle almış olduğu ölçüler doğrultusunda, bunu daha net bir şekilde uygular. Farklı cihazlar, diş aletleri..

Read More
Diş Protez Teknikeri Maaşı Ne Kadar?
0 comment

Diş Protez Teknikeri Maaşı...

Diş Protez Teknikeri Maaşı Ne Kadar? Diş protezleri hastaya uzman hekimler tarafından verilen karar kapsamında uygulanır. Bu protezlerin laboratuvarda hazırlanması ise diş protez teknikerinin görevi olarak öne çıkar. Ağız içi protezleri ele almış olduğu bilgiler doğrultusunda en ince ayrıntısına kadar tamamlayarak diş hekimine ulaştırır. Aynı zamanda diş protezlerini onarmak, bakımını yapmak ve reçete kapsamında teknik özellikleri eşliğinde çalışmalar sağlamak öne..

Read More
Diş Hekimliği İş İmkanları
0 comment

Diş Hekimliği İş İmkanları

Diş Hekimliği İş İmkanları Diş hekimleri mezun olmaları ile birlikte birçok farklı kurum ve kuruluşta iş bulma imkanı elde etmektedir. Bunlar içerisinde devlet hastaneleri, özel hastaneler, poliklinikler ve ağız diş sağlığı merkezi gibi yerlerdir. Tabii bunun dışında üniversitelerde yine iş bulma imkanı bulunmaktadır. Diğer yandan bireysel açıdan DUS sınavını geçmek suretiyle özel klinik açma şansı da elde edilmektedir. Günümüzün en..

Read More
Diş Hastaneleri İş İlanları
0 comment

Diş Hastaneleri İş İlanları

Diş Hastaneleri İş İlanları Hem kurumsal hem de özel statü kapsamında günümüzde birçok diş hastanesi bulunmaktadır. Tabii bu hastanelerde görevli diş hekimleri, birçok önemli diş hastalığının tedavisinde baş aktör olarak öne çıkar. Ancak tedavi sürecinin doğru ve sağlıklı şekilde, hızlı biçimde tamamlanması için asistanlar gereklidir. Bu konuda diş asistanları ise diş tedavisi konusunda gerekli tüm malzemeleri ve cihazları hazır hale..

Read More
Diş Hekimi Asistanı Maaşı Ne Kadar?
0 comment

Diş Hekimi Asistanı Maaşı...

Diş Hekimi Asistanı Maaşı Ne Kadar? Diş tedavisi konusunda ele alınacak sürecin sağlıklı şekilde geçebilmesi için diş hekimi asistanları büyük öneme sahiptir. Diş hekimlerine sağlamış oldukları yardımlar konusunda, en ufak bir sorun yaşanmadan sağlıklı şekilde tedavinin tamamlanmasına olanak verirler. Hastanın tedaviye hazırlanma süreci, diş hekimi aletleri ve cihazların hazırlanması gibi daha pek çok görevi üstlendiklerini ifade etmek gerekir. Sağlık Bakanlığı'na..

Read More
Deneyimsiz Diş Hekimi Asistanı İş İlanları
2 comments

Deneyimsiz Diş Hekimi Asistanı...

Deneyimsiz Diş Hekimi Asistanı İş İlanları Diş hekimi asistanları hastaların muayene işlemlerini yönetme konusunda yardımcı kişilerdir. Aynı zamanda hastaların diş temizliği, röntgen çekimi ya da diş beyazlatma gibi pek çok tedavi konusunda kullanılan aletleri hazır hale getirirler. Bu sebepten dolayı mesleki açıdan önemli bir yere sahip olduklarını ifade etmek mümkündür. Hem devlet hem de özel olmak suretiyle birçok kurum ve..

Read More
Ağız Ve Diş Sağlığı Teknikerliği İş İlanları
0 comment

Ağız Ve Diş Sağlığı...

Ağız Ve Diş Sağlığı Teknikerliği İş İlanları Diş tedavisi konusunda gerekli olan malzemelerin hazırlanması ve temiz tutulması konusunda ağız ve diş sağlığı teknikeri süreçte yer alır. Aynı zamanda diş hekiminin tabiri caizse eli ayağı olarak da öne çıkabilir. Diş hekimi adına çalışma ortamını hazırlar, hasta kabulünü gerçekleştirir ve tedavi sırasında yine diş hekimine yardımcı olmaya devam eder. Tüm bu süreçler..

Read More
Ağız Ve Diş İş İlanları
0 comment

Ağız Ve Diş İş...

Ağız Ve Diş İş İlanları Günlük yaşamı sağlıklı şekilde idame ettirebilmek için en önemli bölüm ağız ve diş sağlığıdır. Bu sebepten dolayı diş hekimleri bünyesinde kontrol, tedavi yöntemleri ve birçok operasyonun ele alınması gerekir. Farklı uzmanlık alanlarına sahip diş hekimlerinin yanı sıra, aynı zamanda diş hastanesinde pek çok farklı görevli çalışmaktadır. Bunlar içerisinde teknisyenler, diş hekimi yardımcıları, hasta kabul görevlileri..

Read More
Lise Mezunu Diş Teknisyeni Olabilir Mi?
0 comment

Lise Mezunu Diş Teknisyeni...

Lise Mezunu Diş Teknisyeni Olabilir Mi? Diş teknisyeni ile beraber diş hekimleri bünyesinde diş hastaneleri bağlantılı olarak çalışır. Özellikle diş tedavisi konusunda gerekli olan protez ve diş kaplamaların yanı sıra ayrıca diş tedavi aletlerinin üretimi ile onarımı diş teknisyeni doğrultusunda gerçekleşir. Diş teknisyeni olabilmek için ise günümüzde sağlık meslek liselerinden ya da dengi sayılabilecek liselerden mezun olmak gerekmektedir. Böylece farklı..

Read More
Diş Hastanesi Hasta Kabul İş İlanları
0 comment

Diş Hastanesi Hasta Kabul...

Diş Hastanesi Hasta Kabul İş İlanları Diş sağlık kurum ve kuruluşlarında işleyişin etkin şekilde yapılabilmesi için hasta kabul görevlileri hizmet vermektedir. Özellikle tedavi gören hastaların giriş işlemlerinden çıkış noktasına kadar tüm kayıtları işlemleri bu meslek kapsamında gerçekleşir. Bu sebepten dolayı hem devlet kurumu hem de özel kurum gibi birçok farklı yerde, hasta kabul görevlileri çalışmaktadır. Buna paralel olarak ise devamlı..

Read More
Cerrah Diş Hekimi İş İlanları
0 comment

Cerrah Diş Hekimi İş...

Cerrah Diş Hekimi İş İlanları Cerrah diş hekimleri ağız, çene ve diş bölgesindeki sert ve yumuşak dokular üzerinden tedavi yöntemlerini ele alan uzmanlardır. Özellikle bu bölgelerdeki yaralanmaları, hastalıkları ve bozuklukların düzeltilmesi konusunda teşhis, tanı ve tedavi yöntemlerine ele almaktadır. Diş hastalıkları konusunda öne çıkan bu ana bilim dalı, günümüzde aynı zamanda estetik bir tedavi olarak da önemli yere sahiptir. Bu..

Read More
Dental Asistan İş İlanları
0 comment

Dental Asistan İş İlanları

Dental Asistan İş İlanları Hastaların genel muayene işlemlerini yönetme konusunda yardımcı olan görevli kişiler dental asistanlardır. Diş hekimlerinin tedavi süreci içerisinde baştan sona yardımcı olarak pek çok farklı görevi üstlenirler. Özellikle de diş tedavisinde kullanılan aletlerin sterilizasyonu ve hazırlanma süreci dental asistanların görevidir. O yüzden bütün farklı sağlık kurum ve kuruluşlarında diş hekimlerinin yanında çalışan en önemli görevlerdir. Buna paralel..

Read More
2 Yıllık Ağız Ve Diş Sağlığı Maaşı
0 comment

2 Yıllık Ağız Ve...

2 Yıllık Ağız Ve Diş Sağlığı Maaşı Ağız ve diş sağlığı son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmekte olan bölümler arasında yer almaktadır. Ağız ve diş sağlığı bölümünü isteyenlere ön lisans programında eğitim verilmektedir. Diş sağlığı alanında eğitim vermekte olan bir yükseköğretim programı olarak ifade edilebilmektedir. Genel olarak ağız ve diş sağlığı programı genel olarak meslek yüksekokullarında verilmektedir. Eğitim programını başarılı..

Read More
Diş Klinik İş İlanları
0 comment

Diş Klinik İş İlanları

Diş Klinik İş İlanları Sağlık sektörü açısından ihtiyaç duyulan en önemli bölümler içerisinde şüphesiz diş hekimliği yer alır. Diş hekimleri ise günümüzde farklı tedavi süreçlerini ağız ve diş sağlığı konusunda ele alır. Bunlar içerisinde kanal tedavisi, implant, diş temizliği, beyazlatma ya da çürükleri temizleme ve diş çekimi gibi sayısız süreç öne çıkar. Günümüzde teknolojik cihazlar ve özel diş hekimliği aletleri..

Read More
Diş Doktoru İş İlanları
0 comment

Diş Doktoru İş İlanları

Diş Doktoru İş İlanları Dental sektör günümüzde en çok çalışan sağlık sektörleri içerisinde yer alır. Bu sebepten dolayı farklı bölümlerde uzmanlaşmış olan diş doktorları süreçte önemli yer taşır. Çürüklerin tedavisi, diş çekimi, implant ya da kanal tedavisi gibi daha pek çok süreç öne çıkmaktadır. Hastaların yaşamış olduğu ağız ve diş problemlerine bağlı olarak diş doktorları bünyesinde farklı çözümler öne çıkmaktadır...

Read More
Dental İlan Nedir?
0 comment

Dental İlan Nedir?

Dental İlan Nedir? Dental ilan diş sağlığı konusunda görevli olan kişi ya da kişilerin ilan başvurusu yapması anlamı taşır. Aynı zamanda diş sağlığı ilan başvuruları olarak da ifade edilebilir. Bu konuda diş hekimleri, diş hekimi asistanları, diş teknisyeni, diş teknik servisi, diş deposu ya da banko görevlisi gibi diş hastanesinde çalışan birçok farklı bölüm öne çıkmaktadır. Pek çok kişi diş..

Read More
Diş Hekimliği Fakülteleri 2023 Taban Puanları Başarı Sıralamaları ve Kontenjan Sayıları
0 comment

Diş Hekimliği Fakülteleri 2023...

Diş Hekimliği Fakülteleri 2023 Taban Puanları Başarı Sıralamaları ve Kontenjan Sayıları Diş hekimliği fakültesi YKS'ye hazırlanan çoğu öğrencinin hayali. Diş hekimliği hem maddi imkanları hem iş bulma olanakları hem de prestiji ile her zaman popüler olan bir meslek. Üniversite sınavına hazırlanan arkadaşlarımızın en merak ettiği konulardan birisi de diş hekimliği fakültelerinin kontenjanları ve başarı sıralamaları. Aşağıdaki tabloda diş hekimliği fakülteleri..

Read More
Diş Hekimi Asistanı: Ortalama Maaşlar Ne Kadardır? İş İmkanları Nelerdir? Görevleri Nelerdir?
0 comment

Diş Hekimi Asistanı: Ortalama...

Diş Hekimi Asistanı: Ortalama Maaşlar Ne Kadardır? İş İmkanları Nelerdir? Görevleri Nelerdir? Diş hekimliği asistanları, diş hekimlerinin yanında çalışarak klinik ortamda önemli bir rol oynayan sağlık profesyonelleridir. Bu makalede, diş hekimliği asistanlarının görevleri, maaşları ve iş imkanları ele alınacaktır. Diş Hekimi Asistanları İş İmkanları: Son yıllarda artan diş hekimi sayısı ile birlikte diş hekimlerinin yaptığı yatırımlar da oldukça artmıştır. Artık..

Read More
Diş Hekimliği Öğrencisi Olmak: Bir Yolculuk Başlıyor
0 comment

Diş Hekimliği Öğrencisi Olmak:...

Diş Hekimliği Öğrencisi Olmak: Bir Yolculuk Başlıyor Diş hekimliği öğrencisi olarak eğitim süreci oldukça heyecan verici ve zorlu bir serüvene benziyor. İlk yıldan itibaren, temel bilimlere dayalı derslerle başlıyoruz. Anatomiden histolojiye, biyokimyadan patolojiye kadar geniş bir yelpazede bilgi edinmek, diş yapısını ve ağız sağlığını derinlemesine anlamamıza yardımcı oluyor. İkinci yılın sonlarına doğru, laboratuvar çalışmaları ve simülasyonlarla diş hekimliği tekniklerini öğrenmeye..

Read More
Edental Diş Deposu – Türkiye’nin Online Diş Deposu
0 comment

Edental Diş Deposu –...

Edental Diş Deposu - Türkiye'nin Online Diş Deposu Diş hekimleri ve diş hekimliği öğrencileri için kaliteli ve güvenilir diş malzemeleri temin etmek, hasta tedavilerinin başarısı açısından kritik bir faktördür. Türkiye'nin önde gelen diş malzemeleri tedarikçilerinden biri olan Edental Diş Deposu, bu ihtiyaca cevap veren bir hizmet sunmaktadır. Edental Diş Deposu Nedir? , Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir diş malzemeleri tedarikçisidir...

Read More
Diş Hekimi Nedir ve Nasıl Olunur? Diş Hekimi Atamaları Ne Zaman 2024?
0 comment

Diş Hekimi Nedir ve...

Diş Hekimi Nedir? Nasıl Diş Hekimi Olunur? Diş hekimleri, ağız ve diş sağlığını korumak, tedavi etmek ve geliştirmekle görevli sağlık profesyonelleridir. Hem önleyici tedbirlerde hem de çeşitli diş problemlerinin tedavisinde uzmanlaşan diş hekimleri, hastalarına ağız ve diş sağlığı konularında rehberlik ederler. Lise öğrenimini bitiren adaylardan diş hekimliği fakültesini kazanıp 5 senelik diş hekimliği eğitimini başarıyla tamamlayanlar diş hekimi olmaya hak..

Read More
Dentkariyer.com Türkiye’nin Dental İlan Sitesi
0 comment

Dentkariyer.com Türkiye’nin Dental İlan...

Dentkariyer.com Türkiye'nin Dental İlan Sitesi Nedir? diş hekimi asistanı, diş hekimi, diş teknisyeni, ortodontist, endodontist, ağız diş ve çene cerrahı, restoratif diş tedavisi uzmanı, ağız diş ve çene radyoloğu vb diş hekimliği profesyonelerini arayan muayene, ağız ve diş polikliniği ile; iş arayan yine diş hekimi asistanı, diş hekimi, diş teknisyeni, ortodontist, endodontist, ağız diş ve çene cerrahı, restoratif diş tedavisi..

Read More
Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? Diş Ağrısı Nasıl Geçer?
0 comment

Diş Ağrısına Ne İyi...

Diş Ağrısına Karşı Doğal ve Etkili Çözümler: Diş Ağrısıyla Başa Çıkmanın Yolları Diş ağrısı, hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyen bir durumdur ve acil bir çözüm gerektirebilir. Ancak evde çok ilerlememiş durumlarda bazı yöntemler ağrınızı azaltabilir! Uygulayabileceğiniz doğal çözümlerle bu ağrıdan kurtulabilirsiniz. İşte diş ağrısına karşı etkili olan bazı doğal yöntemler: 1. Ilık Tuzlu Su Gargarası Bir çay kaşığı tuzu ılık..

Read More
En İyi Diş Macunu Hangisidir? Diş Macunu Nasıl Seçilir?
0 comment

En İyi Diş Macunu...

En İyi Diş Macunu Hangisidir? Diş Macunu Nasıl Seçilir? Ağız sağlığınızı korumak için doğru diş macununu seçmek, düzenli diş bakımının kilit bir unsuru olarak ön plana çıkıyor. Kuvvetle muhtemelen pahalı diş macununu seçmeye çalışıyorsunuz. İşte diş macunları, özellikleri ve seçim kriterleri hakkında detaylı bir bakış: Diş Macunu Nedir? Diş macunu, diş fırçası ile birlikte kullanılan ve ağız hijyenini sağlamak amacıyla..

Read More